Engelands Euromillions Millionaire Maker

EuroMillions uit de United Kingdom is een spel met dusdanige jackpots waarmee je ongelofelijk rijk kunt worden. Speel voor de kans om net zo’n leven te krijgen, dat doorgaans slechts voor de rijke en beroemde bovenlaag is weggelegd. De trekking van EuroMillions is elke dinsdag en vrijdag.
Hoeveel kost een EuroMillions lot in Engeland? Een lot van EuroMillions kost £2,50 en hierbij zit een UK Miljonair Maker inbegrepen, die doorgaans vier nieuwe UK miljonairs voortbrengt – gegarandeerd.

Online kun je ook loten kopen. Deze worden dan officieel gekocht in Engeland.

UK EuroMillions evenementen

Verheug je het hele jaar door op diverse spectaculaire EuroMillions evenementen. Deze evenementen kenmerken zich door onvoorstelbaar gigantische jackpot prijzen. Vergeet ook zeker niet de UK-only evenementen, goed voor meerdere £ 1 miljoen winnaars – soms zelfs met prijzen die je een luxueuze lifestyle ervaring bieden, zoals overnachtingen in prachtige 5- sterren locaties. Mis vooral niet de speciale European Miljonaire Maker trekkingen, waarbij meerdere mensen over heel Europa miljonair worden.
Klik terug naar de website voor meer informatie over deze veel gespeelde evenementen.

Hoe wordt EuroMillions gespeeld?

1. Kies simpelweg vijf getallen tussen 1 en 50 en twee aanvullende Lucky Star getallen tussen 1 en 12, of kies een Lucky Dip uit een willekeurige selectie. Met elke getallenrijen ontvang je bovendien automatisch een UK Millionair Maker. Je kunt per kaart met maximaal 7 getallenrijen spelen en tot wel 10 kaarten per keer tegelijk kopen.
2. Kies de trekkingen en weken waarin je wilt spelen – er kan tot 4 weken vooruit worden gespeeld of gelijktijdig via Direct Debit.
Speel EuroMillions elke online van 08.00 (soms zelfs vroeger) tot 23.00 uur. Onthoud dat kaartverkoop voor EuroMillions sluit om 19.30 uur op dinsdag en vrijdag voor de trekking van die avond. Loten zijn opnieuw beschikbaar vanaf 21.00 – alle loten die daarvoor zijn aangeschafd, worden automatisch meegenomen in de eerstvolgende trekking.
Als je een plek in de EuroMillions trekking wilt verzekeren, speel dan met Direct Debit.
Het is ook mogelijk om kansen te spreiden en te delen in spelgeluk van EuroMillions door aansluiting te vinden bij een belangenvereniging.
EuroMillons prijzenoverzicht
De jackpot wordt gewonnen wanneer 5 hoofdgetallen en 2 Lucky Stars overeenkomen. Bij meer dan één jackpot winnaar, zal het prijzengeld evenredig onder alle jackpot winnaars worden verdeeld. Om de £1,000,000 te winnen, dient de UK Millionaire Maker code overeen te komen. Het is tevens mogelijk om zowel de jackpot als de UK Millionaire Maker te winnen met eenzelfde lot.

Prijstabel voor EuroMillions
Match Verwachte prijs
5 hoofdgetallen + 2 Lucky Stars Jackpot
5 hoofdgetallen + 1 Lucky Star £ 227,848.80
5 hoofdgetallen £23,586.00
4 hoofdgetallen + 2 Lucky Stars £2,307.30
4 hoofdgetallen + 1 Lucky Star £123.00
3 hoofdgetallen + 2 Lucky Stars £78.00
4 hoofdgetallen £43.30
2 hoofdgetallen + 2 Lucky Stars £14.20
3 hoofdgetallen + 1 Lucky Stars £10.70
3 hoofdgetallen £9.00
1 hoofdgetal + 2 Lucky Stars £7.60
2 hoofdgetallen + 1 Lucky Star £6.00
2 hoofdgetallen £3.30
Bekijk voor meer informatie over het spelen van EuroMillons en UK Millionaire Maker online, de EuroMillons en UK Millionaire Maker Game Procedures.

Hoe hoog kan de UK EuroMillions jackpot worden?

De jackpot kan oplopen tot € 190 miljoen (ongeveer £167 miljoen pond, gebaseerd op valutawaardes van 29 september 2017).

Zodra het dit aantal haalt, wordt het begrensd – indien de jackpot niet gewonnen wordt, zal het overtollige aantal wat bovenop de geldprijs van de jackpot van €190 miljoen komt, terechtkomen bij de winnaars in een daarna hoogste prijzenlaag (hoogstwaarschijnlijk de 5 + 1 laag). Dit kan in totaal vier keer voorkomen voordat de € 190 miljoen moet zijn gewonnen.

Speel EuroMillions en UK Millionaire Maker online

Om EuroMillions op de website of app te spelen, moet u het interactieve EuroMillions-wedformulier invullen door de verstrekte instructies te volgen.
De “week” vermeld in de sectie Weeknummers begint op de eerste beschikbare dinsdag of vrijdag trekkingsdag waarop u uw inzending heeft ingevoerd en eindigt onmiddellijk voorafgaand aan (en niet inclusief) de trekking op dezelfde dag in de volgende kalenderweek. Voor elke EuroMillions-inzending ontvangt u een unieke UK Millionaire Maker-code die bestaat uit vier letters en vijf cijfers, gegenereerd door het computersysteem van Camelot – dit wordt uw UK Millionaire Maker-inzending.

Uw UK Millionaire Maker-inschrijving wordt automatisch ingevoerd in de UK Millionaire Maker-trekking die plaatsvindt op dezelfde dag als uw deelname aan de EuroMillions-trekking.
Als u een EuroMillions meervoudige trekking koopt, wordt dezelfde UK Millionaire Maker-code ingevoerd in alle UK Millionaire Maker-trekkingen waarvoor uw EuroMillions meervoudige trekking actief is. Aangezien de automatische trekking van Camelot willekeurig een winnende UK Millionaire Maker-inzending selecteert uit alle geldige UK Millionaire Maker-inzendingen, ongeacht of dit op de dag van de UK Millionaire Maker Buy is binnen enkele weken na de Millionaire Maker-trekking, waarbij elke UK Millionaire Maker-inzending vordert tot een gelijke kans om te winnen.

Als u EuroMillions via automatische incasso speelt, ontvangt u voor elke Millionaire Maker-trekking een andere UK Millionaire Maker-inzending.
Als je een EuroMillions-ticket hebt gekocht met je account en je selectie wordt niet weergegeven in het gedeelte ‘Mijn account’ van de website of app, dan is die selectie niet opgenomen in de EuroMillions-trekking en ontvang je deze geselecteerde inzending niet van UK Millionaire Maker.

Scroll naar boven