Nationale loterij Ierland

Online meespelen in de Ierse lotto dat kan via ukloterij.com. De Nationale Loterij van Ierland is wereldberoemd vanwege de vele prijzen die er te winnen zijn. Wanneer je meespeelt met de lotto, waarbij je uit 47 getallen er 6 moet kiezen, maak je kans op de jackpot, de bonusprijs of één van de vele andere prijzen.

Trekkingen Ierse lotto

De trekkingen van de Ierse Nationale Loterij vinden plaats op woensdag en zaterdag en worden gevolgd door twee extra spellen, namelijk Lotto Plus 1 en Lotto Plus 2. Hiermee kun je een bonus jackpot winnen ter waarde van €350.000 dan wel €250.000. Om met beide extra spellen mee te spelen betaal je €0,50 bij Lottoland. Je getallen voor Lotto plus 1 en Lotto plus 2 zijn gelijk aan je getallen voor de gewone trekking.

Iers geluk

Vergeleken met de Nationale Loterij van de UK is de loterij in Ierland goedkoper en is de kans om de jackpot te winnen hoger. Er is voor de hoofdprijs maar liefst een verschil van 42% in winkans. Heb jij het geluk van de Ieren? Voor €2,20 speel je al mee. De Ierse Nationale Loterij biedt met twee trekkingen per week kans op het winnen van de jackpot van minimaal €2 miljoen.

Scroll naar boven