Officiële UK Thunderball loten kopen online

Je kunt vanaf iedere plek ter wereld meespelen met UK Thunderball, met trekkingen iedere week op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Koop een officieel lot, kies vijf cijfers en een extra getal en win de jackpot met een vast bedrag van £500.000 (US $778.000).

Hoe speel je online meet met UK Thunderball in 2023?

UK https://ukloterij.comThunderball wordt gespeeld door uit een cijferreeks van 1-39 vijf cijfers te kiezen. Wanneer je online speelt via theLotter zie je een scan van je officiële loten in je beveiligde theLotter account. Dit is onderdeel van de See Your Ticket Service. Je kunt kiezen voor een formulier met 3 of 6 lijnen en je kunt QuickPick selecteren als je wil dat de computer willekeurige getallen voor je kiest. Uiteraard kun je ook zelf de getallen kiezen of kun je je Lucky Numbers gebruiken, die in je account zijn opgeslagen. Voor meer informatie kun je kijken op onze “How it works” pagina.
De trekkingen van de UK Thunderball vinden drie keer per week plaats, namelijk op woensdagavond om 22:30 GMT, op vrijdagavond om 20:55 GMT en op zaterdagavond om 20:30 GMT. Je kunt tot vijf uur voor de trekking nog een lot kopen om mee te spelen.

UK Thunderball loten met korting

Zodra je je inschrijft bij theLotter kun je profiteren van korting op officiële loten. De korting kan oplopen tot 25% wanneer je meespeelt voor 5, 10, 25 of 52 trekkingen van de UK Thunderball. Bij een abonnement op de UK Thunderball ontvang je elk tiende lot gratis. Daarnaast kunnen VIP spelers bij theLotter tot wel 20% besparen op de aankoop van loten bij alle loterijen. Speel in 2023 elke dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag mee met The Thunderball.

Hoe win je de UK Thunderball
De UK Thunderball kent een vaste jackpot van £500.000. Deze win je door de vijf gewone getallen goed te voorspellen én het extra getal goed te hebben. De UK Thunderball staat bekend om zijn gunstige winkansen, waarbij gegarandeerd 1 op de 29 spelers een prijs wint in de negende prijscategorie. De winkans voor de jackpot is één van de beste ter wereld, wat de UK Thunderball tot een hele goede keus maakt als je mee wil spelen in een lotto. Bovendien zijn alle prijzen in de UK Thunderball belastingvrij.

Hoe in je UK Lotto prijzengeld via theLotter
Wanneer je via theLotter meespeelt in een loterij, dan ontvang je automatisch gratis email- en sms-notificaties als je een prijs hebt gewonnen. Prijzengeld tot $2.500 wordt bovendien direct overgemaakt naar je theLotter account, zodra de uitslag gepubliceerd is. Voor hogere prijzen kan het nodig zijn dat je deze persoonlijk in de UK komt ophalen. Alle prijzen zijn belastingvrij en worden als rond bedrag uitbetaald, inclusief de jackpot van vele miljoenen.

Hoe helpt de UK Thunderball het goede doel?
De UK Thunderball is onderdeel van de Nationale Loterij en heeft al meer dan £30 miljard gedoneerd aan verschillende goede doelen, zowel in de UK als daarbuiten. Van de opbrengst van de loten gaat 50% naar de loterij en het prijzengeld en 28% (zo’n £30 miljoen per week) gaat naar de Thunderball Lottery Good Causes Foundation. Deze stichting verdeelt de donaties over meer dan 1.000 goede doelen organisaties.

Het laatste nieuws over de UK Thunderball
Hoewel de winkansen bijzonder goed waren, zelfs beter dan die van de concurrent (de UK Lotto), viel er de gehele maand mei 2014 geen jackpot. Bij de trekking op 31 mei 2014 wonnen meer dan 215.000 spelers in de Thunderball een prijs, waarbij een totaal prijzenbedrag van £1.237.452 werd verdeeld.

Scroll naar boven