People postcode loterij UK

De People’s Postcode Lottery ging in 2005 van start. Sindsdien hebben miljoenen spelers uit heel Groot-Brittannië meer dan 1 miljard pond opgehaald voor duizenden goede doelen en goede doelen in alle soorten en maten.

Spelers van de People’s Postcode Lottery spelen met hun postcode en betalen een maandelijks abonnement om mee te doen aan 20 maandelijkse trekkingen. Elke dag van de maand worden de winnende postcodes bekendgemaakt. Het opgehaalde geld wordt toegekend aan goede doelen door een van de 20 onafhankelijke Postcode Trusts. Omdat 33% van de ticketprijs naar goede doelen gaat, weten onze spelers dat ze elke dag geweldige doelen helpen.

Jaarcijfers postcode loterij Engeland

People’s Postcode Lottery in cijfers

  • Meer dan 4 miljoen spelers Meer dan 173 miljoen pond opgehaald voor goede doelen
  • Een minimum van 33% van elke inschrijving voor goede doelen. Meer dan £820 miljoen opgehaald voor goede doelen sinds 2005
  • Meer dan 9.000 goede doelen gesteund Lokale goede doelen met meer dan 52% gestegen

Wat is het doel van de Britse versie van de postcode loterij?

De People’s Postcode Lottery heeft tot doel geld in te zamelen voor mens en milieu en het bewustzijn van liefdadigheidswerk in het VK en daarbuiten te vergroten. People’s Postcode Lottery beheert een goededoelenloterij voor 20 Postcode Trusts. Lees meer over de goede doelen die onze spelers steunen.

Ambassadeurs people lottery

De Postcode loterij heeft veel bekende ambassadeurs net zoals in Nederland. Judie McCourt, Danyl Johnson, Jeff Brazier en Matt Johnson bezoeken winnaars van de Postcode Loterij om hun cheques te laten zien, organiseren Postcode Million-evenementen en nemen deel aan advertentiecampagnes van de Postcode Loterij. Fiona Phillips zet zich in voor goede doelen die worden gesteund door spelers van de Nationale Postcode Loterij.

Contact Postcode loterij Groot Brittannië

28 Charlotte Square
Edinburgh, EH2 4ET
United Kingdom
+44 (0)131 554 87 94
info@postcodelottery.co.uk
www.postcodelottery.co.uk

Scroll naar boven